Om os

HVEM ER VI?


Mill-Turn A/S er en underleverandørvirksomhed indenfor metalindustrien, med fokus på store emner indenfor spåntagende bearbejdning.


Virksomheden kan producere komplicerede emner i forskellige metaller til bl.a. maskinbygning- , elller vindmølle-, offshore- og bil- eller entreprenørbranchen.

Virksomheden har 3 ejere, som alle er aktive i deres ejerskab og tilfører virksomheden forskellige kompetencer, og mange års erfaring indenfor branchen.

Virksomhedens mål er at producere konkurrencedygtige emner med stor kvalitet. Derfor er virksomhedens nøgleord innovation, automatisering og optimering.


Idégrundlag


Mill-Turn A/S er en spåntagende underleverandørvirksomhed, som leverer stærkt konkurrencedygtige emner til metalindustrien. Mill-Turn A/S bygger på stærke faglige ressourcer hos ejerne kombineret med et automatiseret maskin-setup, der sikrer, at virksomheden kan producere billigere og mere effektivt end tilsvarende underleverandører.


Bearbejdningscentre maskiner med stort arbejdsområde, med mulighed for at bearbejde meget store emner, betyder at vi agerer i et marked med færre maskiner, og dermed konkurrenter. Virksomheder råder også over en målemaskine, som dokumenterer de høje kvalitetskrav.


Muligheden for de meget store emne størrelser, betyder at vi kan bearbejde kundespecifikke emner, altså store emner der indgår i kundeløsninger for f.eks maskinproducenter. Det kan være støbte emner eller opsvejste konstruktioner som maskinproducenten udvikler og selv fremstiller.


Med en solid faglig ballast, en innovativ tilgang, et højt automatiseringsniveau og slank organisation der gør det muligt at minimere lønomkostningerne, og gør M-T til en meget konkurrencedygtig virksomhed.


En god og effektiv placering


Virksomhedens placering på Cedervej 1, 7400 Herning, tæt placeret til det jyske motorvejsnet, giver let adgang til transport til og fra kunder, hvilket er specielt nødvendigt ved produktion af store og tunge emner.


Ejernes kompetencer supplerer hinanden godt


Henrik Andersen, (HA) der står for den daglige drift i produktionen, har mange års erfaring indenfor programmering og optimering. Han har startet en fræseafdeling op for flere virksomheder og er vant til at tænke i nye og innovative opstillings løsninger, der minimere fremstillingstid og optimerer produktionshastighed og kvalitet. Han har også stort kendskab til branchens kundesegmenter samt solid erfaring i udregning af tilbud til kunderne. HA har senest arbejdet hos Jydsk Aluminium Industri A/S,  JAI  i Herning.


Casper Poulsen, (CP) er også ejer af Borntek Industri A/S, og har derfor stor erfaring indenfor branchen med bl.a. ordrestyring, kundekontakt, bogholderi og tilbudsgivning. Han har et stort netværk indenfor metalbranchen, hvilket er en stor fordel i opsøgningen af nye kunder og samarbejdspartnere. Allerede ved etableringen af virksomheden M-T, styres opgaverne administrativt via ERP-system, der sikrer en professionel styring af ordrebogen. Dette vil være en stor fordel, når virksomheden senere ekspanderer.


Ole Schou Mortensen, (OSM) som også sidder i Bestyrelsen for Borntek A/S, har mange års erfaring med organisation, ledelse og salg indenfor produktionsindustrien. OSM har således tidligere været CEO for maskinfabrikken Norfo A/S (Scanvaegt-Marel hf.), og fabrikschef hos Jensen Denmark A/S, som i dag er én af Borntek store kunder. Senest har OSM været CEO for det bornholmske energiselskabet Østkraft A/S og Regionaldirektør for Bornfiber ApS.


Jeppe Poulsen, (JP) som er bestyrelsesmedlem, har sammen med Casper Poulsen startet Borntek A/S, og er i dag stadig medejer og bestyrelsesformand. JP også hovedaktionær af det selskab som ejer og udlejer bygningen Cedervej 1.  Jeppe Poulsen har mange års erfaring med opstart af virksomheder samt indkøb og finansiering af maskinkøb.


Copyright @ All Rights Reserved

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend